2009. október 31., este. Dboxy beállít a Dohány utcába a Transporterrel, és megkezdődik a bepakolás. Hogy hová megyünk? Természetesen oda, ahol a csodák történnek: a Ciprus utcába. Ennek már egy éve van, és örömkönnyeink hullajtása közben nézzünk meg egy-egy képet a múltból és a jelenből.



Szóval azoknak, akik nem tudnák, immár egy éve lakom itt, a nyolcadik kerület északi szélén. Újépítésű a csoda, ennek vannak előnyei, meg hátrányai is, erről már írtam korábban is (mondjuk azóta a helyzet nagyrészt javult, kivéve a lakóközösség, a jó csajok meg fixa ideám, hogy bújkálnak előlem).

A lakótársakkal Tüsivel+Alexával kiválóan elvagyunk, szerintem ennél jobb nem is lehetne, úgyhogy bár nemrég félig reálisan felmerült egy kérdése a költözésnek az Ó utcai DivatFodrászatba, azt időszakos csendigényem miatt erősen elvetettem.

Apropó, hogy miért is nevezem Penthousenak, noha nem a legfelső szinten van? Sajnos erről Barnabás tehet, aki egyszer amikor itt járt tavaly novemberben, elnevezte így, aztán bennem meg megmaradt, és nem tudom kiverni (a fejemből). Még ha nem is így van, lássuk be, eléggé jól hangzik.

A környék boltviszonya nem változott, vagy a Realt, vagy a Pennyt tudjuk választani, utána meg legközelebb normális választékkal az Aréna Tesco van. Végül is ki lehet jönni, mivel vagy az egyikben vagy a másikban mindig megvan, ami nekünk kell. Ja és a ház aljában a Ciprus ABC igazi ajándék, nem csak a közelsége miatt, hanem mert pofátlanul olcsó is.

A lényeg, az egy éves évforduló emlékére: szeretek itt lakni, és noha este kilenckor már nem lehet túl hangosan afgánokra és csecsenekre lőni a MoH-ben; mégis azt mondom, hogy maradunk, mert elit. És bízom benne, hogy előbb-utóbb még tévénk is lesz. A helye már megvan...


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr442413789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CiprusABC 2011.07.18. 03:01:33

:) "a Ciprus ABC igazi ajándék, nem csak a közelsége miatt, hanem mert pofátlanul olcsó is" Köszönjük!
süti beállítások módosítása