Egy vacsora Segal - Színek és ízek könyve alapján
2012.12.02. 22:17
Chardonnay a főzéshez
Paradicsomlekvár készülőben
Eredeti Trinidad & Tobago-i currypor
Currys keksz lesz.
Korianderes cukros lé a körtének.
Krumpli & körte
Sertésszűz nyersen...
...és sülve.
Sertésszűz burgonyachipsszel, csípős paradicsomlekvárral, és uborkasalátával.
Korianderes párolt körte sós karamellával és fűszeres kekszmorzsával.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal