Egy Zóna rendel

2012.04.23. 20:49

Nem is tudom már hogyan akadtam bele a Hócipő online magazin Zóna oldalába, de van ott egy rovat, ahol Para-Kovács Imre ír, olyan stílusban, amit akár én is szívesen a magaménak tudnék. Itt nem a haute cuisinről van szó, hanem egyszerű kifőzdékről, talponállókról, melyek a szegény ember Costeseként funckionálnak, ahol hatalmas az adag, és aztán a hasad dagad.

Azért van egy két olyan hely, ahová szívesen ellátogatnék (vaj-író-nem olvasó találkozó?), de amikor ilyeneket olvasunk, hogy "a sokat kritizált rántott sajt, amit normális ember nem rendel meg akkor sem, ha egy csapat fáklyás paraszt biztatja üvöltve", vagy "200 forintért olyat kap a kedves vásárló, amivel estig elvan, emésztésen kívül nem gondol másra, csak ábrándosan néz ki az ablakon, és arra gondol, hogy milyen jó is lenne Dijonban lenni a sajtoslepény-fesztiválon", azért valljuk be, könny szökik a szemünkbe.

És megkordul a gyomrunk.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr624469263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása