"Nem akarok túlságosan elkényelmesedni. Inkább éhes maradok." - Arnold Schwarzenegger

Mit tudsz csinálni, ha reggelizni akarsz, a szénhidrátod összesen egy olívás puffancs (Klau felismerné csukott szemmel is), ja és persze tart még a pokol light. Nos, először is tedd be ezt a mixtape-t, már ha szereted a modern metált, aztán fogd meg a puffancsot, és vágd hosszában négy darabra. Vékony lesz, ne aggódj. Mindegyikre egy minimális vajszelet, rá 97%-os csirkemellsonka, szarvasi mozzarella, hagyma, majd dobd be az oldskul szovjet melegszendvics-sütőbe. Hamar meglesz, de annyi időd pont van, hogy a paprikát felkarikázd, illetve megcsináld az Earl Grey teádat. Egyrészt csodálatos, mennyire meg lehet így szaporítani a kaját, másrészt még finomabb is, mint amúgy.

Úgy döntöttem, hogy a mérlegeléseket pénteken fogom megtartani, pontban reggel hét órakor, így az eheti eredmény 85,9 kiló volt, ojjé. A kajálásom többé-kevésbé rendes mederben folyt, vacsi lightosan (tonhalsalátát egy fél évig nem szeretnék látni), reggelire fél péksütik, ebédre meg ami adja, csak kevés, Burgerben kizárólag saláta. Egyedül csütörtök este szaladt el a ló, és a Sült Fogas büfében toltunk egy hambit, meg egy fél adag sültkrumplit, cserébe kibicóztunk a Völgy utca utánig egy kicsivel, és vissza a Fogashoz, bár szerintem ezt még egyszer meg kellett volna tenni, dehát ellenszél volt.

Arra is rájöttem, hogy mivel belightult a program, így számolgatni se előre, se utólag nem fogok, elvégre ezen a ponton úgyis tök mindegy. Egyelőre fogyok, de valószínű, hogy izomból is, így jövő hétre pont leszarom a betegséget, lábfájást, és megyünk egyrészt futni (sajnos ez a héten nem jött össze), másrészt edzeni is, legalább kétszer. Az első egy-másfél hónap úgyis csak átmozgatás lesz. A programból még 35 nap van, amit teljesen, kényelmesen tarthatónak érzek, az édesség, meg a pia hiánya egyelőre nem zavar annyira, a kevés kaja néha rossz, de az első idézet pont ebben nyújt mentálist támaszt, hiszen ha Arnold ezt mondta, kik vagyunk mi, hogy hisztis picsa módjára nyavajogjunk?


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr513215132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szirénke 2011.09.14. 09:57:05

Még hogy nem voltál a héten.. Akkor a hétfői kör mi volt? :-)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.09.14. 09:58:58

@Szirénke: delay van Kedvesem, ezt még múlt vasárnap írtam ;)

Szirénke 2011.09.14. 10:06:10

@speed: én csak a dátumot néztem... akkor leszel szíves frissiben postolni ;-)

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.09.14. 10:13:01

Egy hét alatt egyszer se sikerült eljutni futni? Erre nincs kifogás! :-)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2011.09.14. 10:17:37

@azilinha: amikor meg lementem betegen, az volt a baj... semmi se jo nektek :D

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2011.09.14. 11:14:44

@speed: Na jó, adunk még egy esélyt. ;-)
süti beállítások módosítása