Mi is kell ahhoz, hogy a meleg nagypapák (másnéven a GG - gay grandpas, a gyengébbek kedvéért) megfelelő kényelemben tudják élvezni az otthoni filmvetítés előnyeit. Először is, hogy minimum ketten legyenek, és lehetőség szerint együtt is lakjanak. Legyen mondjuk péntek este, amikor minden rendes sznob geci rider a 4Bro-ban nyomja az "ájdzsásztkémtószéjhelló"t, mi maximum a The Sko-ig megyünk fel pár sörért (ahol szerintem szintén búzának néznek minket, de ez megint egy más kérdés).

Hazatérve egy decens kis vacsorát készítünk, és bár kedvencünk a homár, most beérjük egy ham and eggs-szel is. Ehhez természetesen egy jó earl grey tea is dukál, majd betelepülve a nappaliba a TV Paprikát lőjük be (de csak azért, mert nálam van a távkapcsoló). Herbert sajnos még rabja a rossz szokásoknak, így kaja után cigike, majd visszatérve a filmet átmásoljuk egy pendrivera, és elkészítjük a már-már kötelezőnek mondható popcornt is. A megfelelő állagú kukorica titka annyi, hogy félidőben meg kell fordítani a zacsit.

Wall Street - Money never sleeps

Dögunalmas volt a 90%-a, hiába Gordon Gekko, Shia Labieaoueuaef mérsékelten idegesítő, a nője viszont olyan szinten egy baszatlan picsa, akit már öt perc után fejberúgtam volna, nemhogy el akarjam venni feleségül. Herbertnek bejött amúgy (a csaj, nem a film). Az utolsó öt percről már le is léptem, mert nem akart véget érni a nyomor. Kár érte, az egyedüli értékelhető a Charlie Sheen cameo volt.

Yes Man

Jim Carrey hozta a formáját, a film egészen fasza, röhögni is lehetett rajta, csak sajnos ez megint a túl szép, hogy igaz legyen kategória volt, habár nyilván bele kellett férni a játékidőbe. A csaj itt már kurvajó (Zooey Deschanell), teljesen normális a szereposztás is, és ha ez nem elég, itt van nekünk Phil a Másnaposokból. Mindenképp ajánlatos, habár annyira pozitív szemléletet nem hozott, mint amekkorát vártam.

Inception

Újranézés volt, még mindig fantasztikus alkotásnak tartom, egyszerűen zseniálisan vannak egymásba szőve a szintek, és lehet utólag boncolgatni, hogy mit, és hogyan basztak el, nekem akkor is bejön, mind a képi világ, mind a tartalom. Leo, Cilian, nem véletlenül kedvenc színészeim, és amit ebben a filmben leművel Cobb és Mal, na az a tökéletes példája a szerelemnek, nem valami elbaszott lányregény.

Batman Begins

Ugyanaz a rendező, mint fentebb, Cilian Murphy is megvan, Christian Bale meg gecire kigyúrt. Kissé a jövőbe vitték el Gotham Cityt, erre már nem is emlékeztem, de ezenfelül még mindig teljesen lekötött a film. Hamarosan iktatni kell a második részt is újra.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr313121079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása