Az új biznisz

2011.07.27. 10:23

Munkatársaimmal (T-vel, és A-val) a konyhában ültünk, és dinnyét zabáltunk két pofára, amikor is T bebüfizett egyet, majd miután eszébe jutott, hogy ez annyira nem volt közép-européer megmozdulás, és a kolléganőink mit fognak szólni; eszébe jutott, hogy separa, úgyis azt fogják majd hinni, hogy én (a paraszt) voltam az. Erre, lássuk be, minden esély meg is volt, el is gondolkodtam kissé, hogy mekkora üzleti lehetőség van ebben...

"Szeret ön böfögni? Este a hitvesi ágyba egy jó hagymás bab után boldogan eregetne galambokat? Ciki, ha egy gyros után két büfi között jön egy hányi is? Mostantól erre is van megoldás, hiszen itt van Speed, aki megmenti önt a kínos pillanatoktól! Hol van már a múlt, ahol rapverzékben küldtük el a kurva anyját a jó büdös picsába? Szintet léptünk srácok, szintet léptünk!

Különböző tarifáinkkal lehetővé tesszük önnek is, hogy nyugodtan legyen olyan alpári, amennyire csak a pénztárcája megengedi. Sávos díjszabásunkkal ön már az első pillanattól kezdve biztos lehet abban, hogy nem ronthatja el a dolgot! Összetűzésbe keveredett a közteresekkel a parkban, mert odaszart a bokorba? Szerintünk Speed tette, és erre bizonyítékunk is van! Nézze csak a fényképet! Kellően vastag buksza esetén még videófelvétel is a rendelkezésünkre állhat, melyben akár a bíróságon is elfogadható bizonyíték van arra, hogy ön nem csinált semmi rosszat. Ejj-ejj te rossz fiú, hát szabad ilyet?

Vegyünk egy fiktív esetet: ön a villamoson utazik, és hogy-hogy nem, elkezd valakit lehúgyozni. A normális reakciók ebben az esetben is kiszámíthatatlanok lennének, de nem a mi zseniális ötletünkkel! A "Csóró" csomagban Speed fél órán belül az inkriminált helyszín közelében terem, és fényképpel bizonyítja, hogy ő volt a bűnös. A "Telivagyok" pakkban már csak negyedóra kell ahhoz, hogy két, különböző szögből felvett képpel bizonyíthassa az asszonynak: nem ön éjszakázott összehányt ruhában a Margitszigeten, hanem Speed. Ennél is többet kínál a "Szaromapénzt" szolgáltatás, ahol már nem bohóckodunk holmi ósdi fotókkal: HD videófelvétel, valamint Magyarország összes erőszakszervezete által elfogadott, két helyen szignózott vallomás mutatja azt, hogy ön ott sem volt.

Ha mindez még mindig kevés, a "Bazmeg" csomag végképp minden igényét kielégíti! Öt perc alatt Speed kiér a helyszínre, dual DVD-n a kezében 15-15 fotó, valamint két videó az esetről - melyben ön természetesen még háttérszereplőként sem jelenik meg. Nála van egy dedikált mappában a fentebb említett vallomás, két matrica, egy logós toll, valamint egy oklevél az esetről. Innentől kezdve akár a Parlamentben is okádhat visítva: a bilincs Speed kezén fog csattanni, csakúgy, mint a nemrég elfogyaszott garnélás-spenótos tagliatelle tette azt a Szent Korona üvegfedelén. Mire vár még?!"


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr123091543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása