A megélhetési rapper

2011.02.28. 09:56

Elege van már a mindennapok bajából? Bunkó a szomszéd, és baszatja éjjel a technot? Köcsög a főnök, egész nap csak a vérét szívja? Otthagyott a csajod, az a ribanc? Keresd speedet, aki rímekbe öntve látja el a rohadékok baját, csekély 10.000 forintért. Ez nem összeg egy alapos anyázásért!

Több pénze is van? Némi felárért tovább is mehetünk, mint a verbális inzultusok. 15.000 forintért le is buzizzuk, 20.000-ért pedig kecskével is megdugatjuk. További összegekért egy meghatározott, előre bekért lista alapján még egyéb személyeskedéseket is belefűzünk a rap-be, így biztosítva a totális megszégyenítést. Természetesen a social media korában élve itt nem állunk meg, és a műalkotást ki is postoljuk az érintett wiwjére, facebookjára, illetve twitterére, tumblr-jére, és minden egyéb helyre, ami csak létezik. Ha többet rendel, csomagban jár a kedvezmény! Mindezt rímbe szedve, igényes flow-val, 300 minta közül választva teheti meg a kedves rendelő. Keressen még ma, az anyázás garantált!

(thx 2 mtomi)


Szerző: Jancsa Jani

Szólj hozzá!

Címkék: rap

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr832672167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása