Update: Sajnos a rendezvény eltolódik, mihelyst lesz bővebb információnk, megosztjuk Veletek!

Jól emlékszem, a GDF-en először 2008-ban voltam, nem sokkal Dohány utcába költözésem után, emlékeim szerint már túl az előző ősszel megrendezett WCG-n. A rendezvény akkor még a MOM-Parkban volt, és odaérve rögtön hozzánk is vágtak egy jó kis passtartót, amit azóta is őrzök, nagyon dizájnos. Az előadások, nos azok pedig eléggé komolyak voltak.

Volt ott minden, élőben mozivásznon demózott Gears of War 2, amin konkrétan besírtunk, annyira brutál volt (sajnos azóta sem sikerült konzolt szereznem, de ez mindenképpen megalapozta azt a döntést, hogy akár így, akár úgy, de kell). Volt Cevat Yerli és a Cryengine 3 demó, valamint 3D modellezés, iszonyat sok technikai szlenggel, emlékszem, utána pár napig alpha csatornákkal feküdtem és keltem. A másik nagyon durva előadás a végére maradt, Epic Mikitől (Mike Capps), mégpedig, hogy hogyan fejlesszünk egyszerre PC-re és konzolokra is. Itt is akadt minden, az egy képernyőn futó négy különböző verziótól a belassulást loggoló programig, szóval amikor elhagytuk a MOM területét, a fejünk finoman szólva zsongott.

Ez volt akkor, és nézzük, mi várható most. A leírás alapján a menetrendem a következő lesz, ezeken az előadásokon lehet majd megtalálni idén nagy valószínűséggel:
Kacper Szymczak (Techland): Beyond deathmatch - the social ingredient
Kinect
Keleti Artúr - téma: Playstation Move
Invictus Games - téma: iOS és Android platformra való fejlesztés
Hogy áll a magyar játékfejlesztés
A játékötlettől a sikerjátékig
Casual-hardcore - Kigyóssy Zsolt (ZEN Studios)

Izgalmasnak tűnnek a pontok, találkozunk jövő pénteken! Aki a tavalyiról szeretne olvasni, az itt megteheti, az ideiről az információk pedig ide kattintva érhetőek el.


Szerző: Jancsa Jani

Szólj hozzá!

Címkék: gdf

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr422873552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása