Dos Gringos

2011.03.22. 12:48

Már megint ebédelni kell, hová menjünk? A gyrost unjuk, Sörcsareszben sokan vannak, lángost meg kolbászt most ettünk, amúgy is az ára meg a minősége pont ellenkező irányban változik, és a kínait meg Csabi nem szereti. Egy kis mexikói? Kiváló gondolat!

A Dos Gringos egy kis utcából nyílik a Kálvinnál, szóval nekünk tökéletes helyen található. Maga a belső tér egész kicsi: van egy hat, egy négy, és két kétfős asztal, szóval az, hogy lesz-e helyed inkább a szerencsén múlik, nekünk is csak másodszorra sikerült. Egy táblára van felírva az aktuális kínálat, és bár a kéksajtos quesadillaval is szemeztem, végül mégis inkább sima burrito lett. Kicsit várni kell a kajára, de olyan tíz perccel később be is futott. Köretnek lehet hozzá választani tetszőlegesen chipset, babot, és salátát. Salsa szósz jár még mellé, a burritoban pedig a szokásos összetétel található, szóval túl sok meglepetés nem éri az embert. Az adag közepes, én még bírtam volna enni (eredetileg grande burritot kértem volna, de az sajnos nem volt). 1100 forint volt ez így, de tekintve, hogy friss, és nem előregyártott az egész, mindenképp megérdemli az ajánlott korporét ebéd matricát.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr12735532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása