Ring Café burger teszt

2010.11.10. 19:57

A Bónusz Brigádnak köszönhetően a múlt héten egyet fizet kettőt ehet akción vettünk részt a Ring Café & Gourmet Burger Bárban, melyet már az Egy nap a városban is megénekelt. Odaérkezve a hely szerencsére nem volt telített (mivel foglalni azt elfeledtem), így odalent simán le tudtunk ülni (persze akit zavar a dohányfüst, az mehet fel, nekünk is csak a végén a szemmel láthatóan törzsvendég státuszú idősebb úr füstölt oda, de a kikért kávé-rövid kombó mellé ez teljesen érthető is volt).

A rendelés leadása után kb. tíz perccel már meg is érkezett mindkét burger, az egyik beginner csipős Chili burger volt a másik pedig egy Cheddar sajttal szerelt verzió. A chilis is finom volt, de mivel ezt nem én fogyasztottam, így csak kóstólóra futotta, a legmarkánsabb benne egy Tabasco-szerű cucc volt.



Saját cheddar burgerem viszont teljes egészében az enyém volt, csak sajnos nem tartott sokáig. Összképre is tökéletes volt, de természetesen szét is kellett bontani, végrehajtva rajta a nagy “Jancsa-féle parciális funkciós analízist”. Kezdésnek érkezett külön a tetején a ciabatta zsömle, ez magában is remek volt, tunkolni bele a szószba meg végképp. Rajta savanyú uborka tartózkodott, ez semmi extra, a cheddar is finom, de úgyszint csak az elvárt teljesítmény. Alatta viszont a hús kiváló volt, tökéletesen rózsaszínen, tényleg ezt szeretném kapni bárhol, ha hamburgert kérek. Amúgy ez nagy valószínűséggel itthon Bp-n a város legjobb hamburgere, de sajnos pl. külföldön defa ilyet adnak sok helyen, ami hamburgeresnek van hirdetve, kezdve akár Amszterdammal vagy Madriddal (személyes példák). Alatta következett a zöldség, mely szintén fasza volt, de főleg a hagyma adta, az valahogy nagyon el volt találva (mellé még paradicsom és saláta), majd végül megint a zsömle zárta a sort alulról.



Mellé járt egy kis tál sült krumpli, ami szintén extrán volt elkészítve, ennyire még a párperces belga hasáb sem volt jó, valamint jött egy adag házi ketchup, aminek idegesítően ismerős volt a fűszerezése, de nem tudtam rájönni, hogy mi volt benne (a pincér meg persze csak húzott minket, és nem árulta el, titok...). Volt még káposztasaláta is, ezt éreztem a leggyengébb láncszemnek, teljesen átlagos volt.



Desszertnek sajttortát meg browniet akartunk kérni, de olyan korán jöttunk, hogy még mindkettő a szilárdulás állapotában volt, és bár egy kiskanállal szívesen beleettünk volna, ezt az opciót senki sem kínálta fel nekünk. Ellenben a pincérsrác és a szakács összenéztek, és random rittyentettek nekünk egy kis almás crumble-t vaníliafagyival, és ráadásul erre a fogásra a ház vendégei voltunk, a fentebb említett okok miatt. Amit még nem mondtam, hogy egy jófajta citromos-narancsos-limeos literes limót fogyasztottunk az egésznek a leöblítéséhez, ami szintén kiváló volt.

Az akció úgy szólt, hogy 3600 forint értékben ehettünk, ez a kupon 1800 forint volt, már előre kifizetve. Ezen felül még 700 forintot fizettünk, jattostul. Ebből, illetve a honlapból mindenki kiszámolhatja, hogy mi mennyi, én mindenesetre két dologra jutottam. Az első, hogy nagyon jó és korrekt kis hely ez, a második pedig, hogy igazán beszerezhettem volna több kupont is...


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr872432557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása