Mióta először megláttam Bear Grylls-t, azóta tudom, hogy egy állat, és beszállt azon emberek sorába akiket példaképemnek vallhatok valamilyen szinten, mert eléggé durva, amiket csinál, és baromira feelinges minden egyes Man vs. Wild epizód. Láttam én már más túlélősöket is, amikor csak egymagában kimegy egy hétre, stb, de valljuk be, volt az ilyen izgalmas? Korántsem, mivel ténylegesen senkit sem érdekel egy hétnyi unalom, Bear viszont olyan feszesre van vágva, ahogy az szükséges, és baszottul dinamikus az egész. A másik pedig amiért nagyon bírom, az az őszintesége, mert ugyan beszélni lehet, de néha nagyon látszik, hogy a csávó is csak emberből van, dacára a féltucat stábnak körülötte (kedvenc példám, amikor fel akar a kis fosos motoros sárkányával repülni a Himalájánál a legmagasabbra, sima beszélgetés a sátornál, aztán egyszer csak a felhalmozódott óriási stressztől elszakad a fonál, és a kőkemény exkatona, született túlélő létére elsírja magát..).

Szóval Bear is the man, ezen nincs mit taglalni, viszont szerintem mindenkiben felmerült már a kérdés, hogy ennek valahogy emléket kéne állítani, és kisebb körülmények közt reprodukálni a kalandjait. Nos, ahogy ma Norbesz mutatta, a Bumerángosok ezt meg is tették, és remekül kiparodizálták Bear kalandjainak (a kedvencem amikor bedugja a csirkét a zsákjába “ez még jó lesz nekünk” felkiáltással, meg amikor poroltóval nekimennek a tűznek), minden egyes momentumát.

Jómagam is gondolkodtam már, hogyan lehetne itthoni lehetőségek között ezt megcsinálni, és odáig már eljutottam, hogy kell egy kurva nagy Bear poster a falamra (amúgy tudtátok, hogy jelen pillanatban ő az angol főcserkész is?). Továbbhaladva viszont elkezdtek eszembe jutni jobbnál jobb ötletek, csak ezek megvalósításához kéne néhány dedikált ember kamerázni, meg persze aztán széjjelvágni. Egy intrót viszont már összeraktam, az egyedüli kérdés az, hogy mikorra lesz belőle valami.

 Perpill a fentebb említett Norbival tervek vannak télre, a Bükkbe mennénk, a hó sem riasztana vissza, csak egyelőre a közösen megfelelő időpontot keressük, mivel a munka-iskola-vizsgaidőszak háromszög eléggé bermudásodik arrafelé (értsd, félő, hogy eltűnünk benne). Amennyiben valami összejön, arról mindenféleképpen tudni fogtok, mind az előkészületekről, mind a helyszínről, addig is pedig nézzük meg ezt az állatot ahogyan HALO-t ugrik (bazmeg), iszonyat mód adja. 


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr622372932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása