Hétfő reggeli móka

2009.04.20. 10:00

Akkor innen számoljuk a blog újraindulását, mostantól legalább heti öt postot szándékozom ide elhelyezni, a hétvége meg mindenkinek kell, arra nézve nem tudok mit ígérni (és másfelé nézve sem). Kezdésnek gyorsan ugorjunk is be egy Homárra kívánkozó tréfás dupla backdoor üzenettel.

Mint láthatjuk, ez nem tréfadolog. Mondjuk arról nem szól a fáma, hogy valójában odaprátoltak, vagy egy hulla van ott, aki a falánk gyesznyókra vár. Bár azt is el tudom képzelni, hogy vidám csövesek nyitottak hullámbádogból egy kiskocsmát, és a napközben összetarhált pénzből vásárolt Tipliket árulnak ott kétszerannyiért. Sajnálatos módon ezt úgy érzem már nem is fogjuk megtudni, hiszen...

 Úgy érzem az üzenet feladói nem gondoltak arra, hogy egy jó kis dugás esetleg segíthetne kínzó magánéleti problémáikon; ehelyett pedig inkább mókás üzeneteket ácsolnak össze. Reméljük a kapu most már mindig zárva lesz, így a hajléktalanok sosem fognak tudni bejönni. Drukkoljunk hát közösen, ha pedig lesz további fejlemény, ígérem, hírt fogok adni róla!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr741074844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása