"nyúl fut berekben keresztül a nádon húzza vonja valagát keresztül a SZÁDON" (egy lenti költő)

Azt hiszem feltűnt már nektek is, hogy az utóbbi időben egyáltalán nincs kontent az oldalon. Jogosan merülhet fel a kérdés: miért renyhült eme méltán sikeres blogger írókedve mostanában? Elkapta a mocsárláz, netán az alkotói válság szörnye birkózta le? Ha tovább olvastok, minden kiderül...

Az egész onnan indult el, amikor mtomi felvetette, hogy igazán szép a saját domaines oldal, de az olvasottság közel sincs olyan mértékben jele, ahogy az elvárható lenne. Ez egy általam is igen jól látott probléma, hiszen a napi 30-60 olvasó még ilyen szinten is iszonyú kevésnek mondható, a wiwes ismerőseim tizede is több ennél jószerivel. Az utolsó éjjel blog ugye tavaly október óta megy, szépen produkálva a (jószerivel) minőségi tartalmat, de ez sajnos látogatottságban nem mutatkozik. Ez az egyik probléma.

A másik jelenlevő gond az Extreme-ART internetes magazin. Mint sokan tudjátok, ez kettőnk gyermeke Sankával, és 2005 novembere óta él a világhálón egy néhányszor már koncepciót váltott online médium formájában. Hinnétek, vagy sem, eredetileg nagyon a tetoválás-varrás-piercelés irányában akartunk elmenni, megtörve ezáltal az itthoni Tattoo magazin egyeduralmát, de időközben meglightosodott a koncepció, és elmentünk mindenféle kulturális dolog irányába, ami nem is indult rosszul. Sok-sok író megfordult nálunk, de sajnos a harmadik évünk végére elértünk oda, hogy egyrészt megint magunk maradtunk, valamint a lelkesedés is elfogyott, annak ellenére, hogy iszonyú sok ötletet elraktároztunk az idők folyamán, amik megvalósításra várnának.

Most itt vagyok, hogy van egy saját név alatt futó, kicsiny olvasottsággal rendelkező blogom, valamint egy jószerivel halott, de világuralmi terveket dédelgető magazinom. Emellé tervezek nyitni egy új blogot az egyik blogszolgáltatónál, hogy a népszerűség hatalmas üstjébe bekerüljek - ámde itt jön a probléma! A terveim közül melyiket hol valósítsam meg? Addig eljutottam, hogy a .hu TLD lesz az aggregátor oldal, mint portfólió site is akár, mivel itt nem esik különösebben a nézettségi ráta (nincs miről), és amúgy is már kikesseltem, akkor ez lesz a brand neve, basszátok meg.

Maradt tehát kettő lehetőség, egy blog, és egy saját magazin. Hogyan lehetne egy kalap alá vonni az egészet, tekintve, hogy a tematika viszont nagyjából lehet ugyanaz (tesztek, ajánlók, kritikák, interjúk). Ezzel vagyok már hetek óta bajban, hogy miként legyen a bontás. Az biztos, hogy a két oldal egymás édestestvére lesz, viszont az egyik művészi beállítottságú, a  másik pedig überpopkult blog lesz, az is tuti.

Amint látjátok, ezzel küzdök tehát, és emiatt nincs semmi itt. Arról már nem is beszélek, hogy jönni fog egy ezektől teljesen független blog is (reményeim szerint), mely igen tematikus lesz, és az is a hónapban már remélem el tud startolni. Addig is kitartás, meg a GoogleDocs már javában gyűjti a cikkeket, csak még nem mennek publikba...


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr611174718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grandpa Gee · http://grandpa.blog.hu 2009.05.18. 11:07:35

Idezet: Tudom, tudom… Eltűntem, mint az aranyóra. De főszerkesztő kolléga megvilágosított, hogy azért Grandpa szintre nem kéne eljutni! Idezet vege, fagyi visszanyal. :)
süti beállítások módosítása