Szombat reggel, negyed hét van, hősünk már felébredt és veri... a tasztatúrát. A mai napon lett volna egy vizsgám az öreg Békáson, de azt már idejében lemondtam. Hogy miért? Tulajdonképpen azért, mert egy büdös szót nem tanultam még rá (gazdmat 2 aka valszám lett volna), és azért meg fog a halál kimenni, hogy konstatáljam: igen, nem tudok semmit sem. 

A következő idők menetrendje nagyjából már megvan februárig: lesz nyolc vizsga, közben január közepén egy iszonyat szétcsapatós buli, rá egy hétre Genf, és a jele szerint csak január végén, február elején indul majd a rekreációs hónap. Azt is keményen kell majd, mert az egészségem a jelen pillanatban megint eljutott a „béka segge alatt" állapotba, ami hihetetlenül nem jó. Valamint, ha még nem említettem volna, a fogam is olyan szinten tud fájni néha (ínyem? foggyökerem? nemtudom), hogy azzal is kellene sürgősen valamit kezdeni. 

Csakúgy, mint a gépemmel, mert hiába jött meg a 2*500 GB-os WD Caviar, még hozzányúlni sem volt időm, nemhogy nekiállni behackelni őket a rendszerbe. Windows reinstall still late, ja és tegnap rekord is volt, mivel a Safari nem tudom mennyi idő alatt, de sikeresen felzabált 700 megát a memóriámból (eddig azért olyan 300 körül megállt, pontosabban én kaptam észbe, és restartoltam). 

A postokkal még mindig el vagyok maradva, úgyhogy egy kis ajánló, mi jön most már tényleg a következő napokban: Főzőiskola report, egy kis itthoni főzés, lakásajánló, fasza lemezek, fasza pizzák rovatunk... szóval ilyenek. Mától, vagy holnaptól. 

Ps.: hősünk csak este fél kilenckor rakta ki a postot, mert lusta gyesznyó.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr791174637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vikk, a nővér 2008.12.07. 02:10:27

Khm, megütlek kicsiszivem, mint vakondot a rotációs kapa, ha nem kapod össze magad! Tudom, hogy kurva nehéz több csapból folyatni a vizet, de ha már csinálod, csináld jól! na. Ne húzd ki a vizsgaidőszakod! ez egy jó tanács, mert aztán lesz ott szipi-szopi... Tudom, ne okoskodjak, meg minden... Nekem kicsit másként alakult az életem, de te ne hagyd elfolydogálni másik mederbe! : ölel kisöcsimet, nem csak leszíd, na:) A te lebaszarintós nővid :)
süti beállítások módosítása