Entourage az isten. Egyszerűen mindig megállapítom, de a mostani utolsó előtti részben úgyszintén ezt kell mondanom. Nem elég, hogy úgy ahogy volt, levágták a Smokejumperst, a német idegbeteg rendező arc is odabaszott rendesen. Ari meg csak egyszerűen hatalmas, "a jew has arrived and he doesn't like germans", ez mekkora már? 

A hivatalos oldalon még mindig baromi sok infó és érdekes anyag van, egyszerűen hihetelenül jól meg van ez is csinálva. Ahogy ők is mondják: a lifestyle is a terrible thing to waste, és klikkelve már itt is van a webshop; ha jobb lesz a dollár, esküszöm beszerzek innen valamit. A végére pedig a legutóbbi rész egyik emlékezetes zenéje. Ha a tegnapi Tiga-ra az volt a feladat, hogy hallgassátok, akkor ezt pedig nézzétek!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr961174629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása