Stand Up Comedy

2008.10.28. 22:23

Nagy örömömre egyre nagyobb teret kap kis hazánkban is a sztendáppolás ! Eddig is oda voltam a humoros dolgokért, de ez most számomra mindent visz! És szerintem nem vagyok ezzel egyedül. :)

Az egyik csatorna felkarolta a tehetséges srácokat, akik így már a TV képernyőn keresztül is szórakoztatják a nagyérdeműt. Pont tegnap indult útjára egy hosszabb nyári szünet után a második évad. Az emberek már éppen eléggé ki voltak éhezve az új történetekre és az önfeledt röhögésre. :D

Nekem nagyon bejött a tegnapi adás is! Mindenki hoz valami újat, mindenki más miatt jó. És ami jó azt nem lehet nem szeretni!

2 nagy kedvencem van: Kiss Ádám és Bödőcs Tibi. Előbbi a lazaságával, utóbbi pedig a falubeli történeteivel - karaktereivel győzött meg. Hihetetlen jól adják elő a dolgot!

De ne hagyjuk ki a többieket sem! Az állandó fellépők névsora: Kovács András Péter, Hadházi László, Beliczai Balázs, Bödőcs Tibor, Kiss Ádám, Dombóvári István, Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Szupkay Viktor, Benk Dénes, Lorán Barnabás (Trabarna) és Csenki Attila.

Egyszer alkalmam volt élőben is részt venni egy ilyen műsoron. A jegyárba beleszámított a bőséges vacsora, az italfogyasztást kellett fizetnünk asztalonként. Szerintem korrekt volt. Közben meghallgattuk a 3 fellépőt, akik egy garantáltan felejthetetlen és rekeszizom-karbantartó estét varázsoltak. Még sok ilyet!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr531174610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása