Jön az új Eminem album

2008.10.24. 08:00

Hosszú hallgatás után Eminem új albummal lepi meg a rajongókat, még az idén! A korong a Relapse nevet fogja viselni. A neten sok álhír terjengett a címmel kapcsolatban, de ezt már nagy örömömre ő maga erősítette meg a rádiójában.

A rapper, aki végleg abbahagyta, most mégis visszatér a porondra. 2005-ben jelentette be, hogy lehúzza a rolót és ezentúl inkább háttérszerepet vállal a zeneiparban, de ezt szerencsére ezt az ígéretét nem tartotta be. :)

A hatodik stúdióalbuma lesz ez a sorban, amelyről a napvilágot látott egy trekk is „I'm having a Relapse" címmel. Szerintem a lemez karácsony előtt a boltokban (vagy a neten) lesz. Várjuk szeretettel!

Plusz öröm Eminem számára, hogy megválasztották a földkerekség legjobb ma élő rapperének! Olyan előadókat megelőzve, mint a Rocafella feje Jay-Z illetve Kanye West, T.I. vagy Nas.

Az amerikai Vibe magazin megszavaztatta olvasóit, és hatalmas fölénnyel találták őt a legjobbnak. Ez sokakat meglepett, hiszen négy éve nem jelent meg lemeze, mégis ő kapott díjat Beyoncé férjura helyett. De ha már így alakult, akkor örömmel nyugtázta az eredményt.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr651174601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása