A RiverLoft hatalmas lengőajtaja kinyílt, és T-Moo lépett ki rajta, az idő negyed tizenkettő felé járhatott. A kocsihoz jött, lekezeltek, majd miután átvette folyékony meglepetését, rágyújtottak egy blázra. Az ajándék egyik fele egy Vén Jamaica gyömbérsör volt, ami nem nyerte el a tetszését, így rövid úton hősünknél landolt. A cucc erősen importtermék volt, csípős gyömbérgyökér-kivonattal, mely a felkészületlen gyomrot hamar elkezdte marni. Alkohol amúgy nem volt benne. A szemben lévő telepen egy kutya hirtelen ugatni kezdett, mikor a mélykék égen előbukkant a telihold a felhők mögül. A kémények füstöt ontottak magukból, az irodaház narancs fényei magányosan világították meg az utcát. A cigi elfogyott. 

Beljebb haladva meg kellett állapítaniuk, hogy Pápai Gáborék nagyon faszán megcsináltatták a helyet. Teljesen új padlózás, pultok, székek - minden. A mellékhelység is egyszerűen kiváló volt, hősünknek csak egy problémája volt csak vele, mégpedig az, hogy k'manó támadásánál védtelennek érezheti az ember, mivel az ajtó western stílusban alul és felül nem teli, így bárki be tud lesni. A földön egy csíkban átlátszó plexilap mögött ezernyi kis kövecske volt. Megtudta, hogy a kis köveket egyesével festették be UV-reagens anyaggal, csakhogy a lap, ami mögé rejtették gyönyörűen megszűri azt, így gyakorlatilag felesleges volt a háromnapi munka vele. 

Hősünk hétfő este hívást kapott. Épp otthon ült, vacsora után, negyed tizenegyre járt az idő, amikor megszólalt a telefon. Ennek következtében húsz perc múlva már Beke Putyi kocsijában ült, és robogtak a tizenharmadik kerület felé. Az utcák már kihaltak voltak, csak a telihold fénye ragyogott, amikor megálltak egy éjjelnappali előtt. A mitfárer a sofőr égő cigijével kinn maradt a bolt szomszédságában, míg az strict 32/400-as energiaitalt, illetve itókát vásárolt. A boltból kijövő fiatal szőke lány mosolygott, egy-egy autó elhúzott, illetve megállt. 

A körútra kanyarodtak a Váciról, amikor felmerült az ötlet, hogy nézzenek le a megújult Szilvupléba, hiszen ott mindig van valami. Leérve hősünk oldzseméjkadzsindzsörbír által kimart gyomrát az a kép fogadta, hogy eszetlen sok jó nő van lenn. Nagyon jók. Buzis (mozgású) pasikkal. WTF? Ja, csak a default salsa est. Hősünk nem hitt a szemének, hogy ez a sok szép leány itt táncol, ahelyett, hogy valami mást csinálna. Persze nem a táncpartnerükkel, mert azok nagy része... Emberünk gondosan feljegyezte magának az eseményt, jól jöhet még.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr891174593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása