FHM Pókerverseny

2008.10.09. 21:48

Ma kezdetét vette a III. FHM Pókerverseny a Show-Room Rendezvényházban. A 13 fordulóból álló elődöntő október 15-ig tart, összesen 31 asztalnál. Utána következik a döntőbe jutottak küzdelme.

Idén annyi csapat gyűlt össze, hogy az egyéniben jelentkezőket hely hiányában el sem tudták indítani.

A csapatversenyen indulók közül is sorsolással döntötték el, hogy melyek kerülhetnek be a mezőnybe. A szervezők tájékoztatása szerint minden fordulóból a legjobb 6 jut tovább.

 

 

Mióta Korda Gyuri bácsinak köszönhetően szép számmal játsszák a pókert Magyarországon is, egyre több a feltörekvő tehetség. Így ez a verseny is egyre színvonalasabb lesz. Mi is asztalhoz szoktunk ülni egy-egy buli alkalmával, természetesen az elmaradhatatlan kellékekkel: vörösbor feat. kóla, és indulhat a zsetonosztás.
De térjünk vissza a tárgyhoz. Ami elsőre szemet szúrt, az a csapatok névválasztása.
Egy részükkel simán találkozhatunk egy felnőtteknek szóló film címeként!
Egy kis ízelítő: "Double Dolly Buster", az "xXx Póker Team", a "Dámák és Királyok", a "Csepeli Kanok", a "Handsome boys" és a "Callbász". A teljes lista itt.
Már alig várom, amikor valamelyik jó nevű csapatot bejelentik, hogy a döntőbe kvalifikálta magát! :)

 

A másik érdekesség lehet, hogy mennyien jutnak be a fináléba a csajok, mivel a nevezettek között szerencsére akadnak szép számmal!

Azt kell mondanom minden szempontból kár, hogy nem jutok el a rendezvényre. Érdekes lehet már csak kívülállókét is. Így nem marad más, mint szurkolni a játékosoknak.

Sok szerencsét mindenkinek!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr11174579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása