The videoblogger in me

2008.10.02. 06:25

A történet ott veszi kezdetét, hogy este tízkor kocsiba vágtuk magunkat Beke Putyi barátommal, a HR zenekar oszlopos tagjával, és észak felé vettük az irányt. Nem tettük ezt másért, mint hogy szemügyre vegyük legújabb, egy nappal azelőtt átadott hídunkat. 

Amint az talán átjön a videón is, egészen impozáns látvány, és baromi távolról, konkrétan a Svábhegyről is remekül látszik hatalmas pilonjaival. A híd Káposztásmegyer felől jön (tegnapi post, szevasz), érinti a Szentendrei-szigetet, és a budai oldalon pedig Budakalásznál, a hipermarketeknél jön le kábé. 


Közel három perc a Megyeri hídon from Jason Bourne on Vimeo.

Miután rögzítettem utunkat, a következő konzekvenciákat tudtam levonni a történtekből:

  • Valamiért a fényképezőgépemen (nem, még nem kamera, Pana FZ8) a felbontás VGA/30fps helyett (640*480) csak QVGA/30fps-ben volt (320/240). Eme hibát sajnos csak utána vettem észre, úgyhogy shit.
  • Vágással nem sokat törődtem már hajnali fél kettőkor: PowerDirectorba be, egy két effekt fogalom nélkül, export, és Vimeo. Szerintem Youtube-al nem fogok foglalkozni, oda is feltöltöm majd lehet, de kinek kell, hogy minden töröljenek, mert valami agyas megtalált valahol egy jogvédett zenét benne. A mostaniban amúgy az aláfestő hanganyag az Alkaline Trio - Calling all skeletons című száma. 
Kezdésnek most ennyi, a jövőben pedig reményeim szerint még több szerkesztett vizuális tartalommal fogtok találkozni!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr511174558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása