Közhelyes dolog bár, de azt mondják minden újonnan induló oldalnak kell valami beköszönő rész, egy manifesto, ahol mindenki megtudhatja, hogy miről is fog szólni valójában a dolog. Mindezek után ugyanilyen közhelyesnek tűnne, ha én most azt írnám, hogy itt ilyen nem lesz, és igazából lassan kezdünk afelé haladni, hogy az egész első bekezdés egy hatalmas közhely legyen. Se. 

Szóval mi is Az utolsó éjjel? Sokat gondolkodtam azon, milyen nevet is lehetne adni ennek a megújult blognak. Legvégül maradt ez a variáció, hiszen mi is foglalhatná a legjobban össze a lényegét annak, amit sokszor érzünk - vagy pont nem érzünk. Az utolsó éjjel az, ami eldönt mindent, amikor minden kiderül. Spike Lee remek filmjében is Monty Brogannek is csak ez áll rendelkezésére - az élete múlik rajta. Az utolsó nap elmúlt, és csak ez maradt. 

Mondhatnék nagy szavakat, hogy eszméletlen bejegyzéskavalkád a legmodernebb technikai eszközökkel live streamek, feedek, online tudósítás, hihetetlen tesztek és kritikák, formabontó megjelenés, és a többi. Mégsem teszem, hiszen annyi minden megtörténhet még. Lehet, hogy eljutunk egyszer a LHC közepébe, és onnan fogunk postolni, miközben élőben jön létre egy fekete lyuk tőlünk néhány méterre. Ki tudja? Annyi bizonyos, hogy az előző blogom több mint három évet élt meg; ennek minimum kétszer ennyi időt szeretnék. Tehát szevasztok 2014 őszén, amikor is belinkelem ezt a bejegyzést, most pedig eljött a naplemente: indul az utolsó éjjel

Ps.: amit elfelejtettem: lesznek vendégmunkások is, róluk majd később. De lesznek, és jó lesz ez nekünk.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr841174555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása