A 2008/2009-es tél első hóesését köszönthettünk Budapesten szombaton, a szerkesztőségből pedig úgy gondoltam, hogy nézzük már meg, mi maradt ebből a Normafánál. A buszból kiszállva rögtön belecsöppentünk egy olyan hóvihar-förgetegbe, hogy a sarkvidéki (haha, hol van ez még attól) időjárástól elszokott puhány főszerkesztő egyik gyenge percében arra gondolt, hogy ő most azonnal visszaszáll a buszra, az bizony kurvaélet. 

Szerencsére nem így történt, és nem is bántuk meg, mivel egy tíz perc múlva csendesett a hóesés, és máris szebbnek nézett ki a táj. A hó itt sokkal jobban megmaradt mint odalent, és a kezdődő naplemente gyönyörű színeket festett az égboltra. A János-hegy aljába érve egészen elképesztő gyorsasággal kezdett el sötétedni, itt már-már karácsonyi hangulatom is támadt, nem tudom miért. 

Egy dologra viszont teljes bizonyossággal fény derült: a jövő januárban végrehajtandó „project geneve" fedőnevű akcióhoz ez a mostani ruházat kábé a felében elegendő csak, szóval valami iszonyatos gyorsasággal kell upgradelni az állományt. Hogy miről is szól a tervezet, illetve miket kell beszerezni, arról majd egy későbbi postban írok, addig is fentebb van néhány kép, nézegessétek!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr481174630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása