Hogyan szuvidáltam én? - Második rész
2013.11.14. 07:41
Ha olvastátok az előző postot, abból ti is remek ötletet meríthettetek arra, mit is csináljatok ebédre egy jó Sous Vide Supreme készülékkel, azonban a szemfülesek észrevehették, hogy akkor kimaradt a desszert.
Nos, ebben a postban az egyszerű-de-nagyszerű kategóriát vesézzük ezzel ki. Ahogy már korábban említettem, pár apróra vágott barackot és szilvát vákumoztam le, és főztem háromnegyed órán keresztül olyan 85 fokon.
Mihelyst ez megvolt, nem cicomáztam túl: tányérra kanalaztam, rá pedig egy jó gombóc vaníliafagyit tettem - néha az egyszerű dolgok a legjobbak. Aki bátor, az megcsapathatja még egy kevés tökmagolajjal is, csalódni nem fog!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.