Edit nászajándéka

2011.07.18. 10:15

Nemrég írtam az esküvőről, most pedig nézzük a nászajándékot, amit a cégtől közösen találtunk ki, és készítettünk el. Az alapötlet annyi volt, hogy egy Gazdálkodj Okosan társasjátékot veszünk, és azt fullosan átszabjuk. Nos, ez az átszabás annyira jól sikerült, hogy gyakorlatilag újból el kellett készíteni a játékot.

Fireworksot használtam, mivel ez számomra sokkal jobban kezelhető valahogy, mint a PS, és hajnali egyig szopva ugyan, de sikerült ugyanúgy belegózni az összes mezőt. A feliratok ugyan helyszűke miatt külön papírra kerültek, de ez mit sem von le a dolog értékéből. Minden téglalapra custom képek kerültek, Edit és Gergő életével kapcsolatban, ez adja a játék sava-borsát.

A szerencsekártyák is átírásra kerültek, itt újfent remekeltünk, néhány szerintem iszonyat jó lett, ilyen például a fizess Tarlós Istvánnak mert felgyújtottad a metrókocsit, Csányi arra bíztat, hogy gazdálkodj okosan, valamint megdézsmáltad House elhagyott Vicodinját kártyák. Végül a Copy Generalba vittük el kinyomtatni, ahol is 24 órás határidővel meg is oldották (poszterméretben kellett, ami meg nagyobb mint A/3, színesben, ragadós háttal). Végül a lányok összeragasztották, a játékpénzeket kibővítettük hasonló címletekkel, és a csomagolás is elkészült a szertartásról a lagzi felé tartó buszon.

Amint az majd a videón is látszik, Edit oda volt, meg vissza, szóval teljes mértékben jól sült el a dolog. Egy a lényeg így a végén: mindig vigyázzunk a dagadt nehéz csontú macskákkal, mert ki tudja, honnan kerülnek elő...


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr783054312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása