Alkohollal töltött Mikulás

2011.01.11. 10:06

A rettenetes sorsú Bélapó figurája láttán (akibe egy pezsgőtabletta költözött) elgondolkodtam azon, hogyan lehetne ezt a kissé már unalmas ajándékozási szokást feldobni. Egyszer csak bevillant az isteni szikra: miért ne lehetne alkohollal töltött télapót ajándékozni szeretteinknek. Mennyire frappáns lenne: egy közepes méretű, alkohollal töltött öregúr (hmm, lássuk be ez magában annyira nem fura, sok ilyet láthatunk Budapest utcáin is). Természetesen csokoládéból.



Végiggondolva természetesen a csokoládéfigurában nem lehet csak úgy natúran a pia, hiszen még a végén feloldaná a burkot, így valamiféle tokot kell neki készíteni. Az első megoldás egy műanyag, ám ez eléggé testidegen, bár praktikus. Miki feje leharap, ezt vérmérséklettől függően lenyel, vagy kiköp (idáig ez lehet bármely sci-fi film is), aztán egy határozott mozdulattal kinyitjuk a féldekás tetejét, kiisszuk a szíverősítőt, tömítés ki, majd végül vidáman elropogtatni a csokit. Még inkább ötletes megoldás, ha valamiféle fogyasztható bélésbe rejtjük az alkoholt, amit aztán később megehetünk, összerághatunk (mint anno a nyalóka pálcikája volt, vagy ilyesmi).

Gondoljunk csak bele, mennyivel népszerűbb lenne, ha a munkások a Moszkván nem a Péter Pált, vagy a Tiplit kérik, hanem a barackos, körtés, netán vegyesgyümölcsös Mikulást, de gyermekeknek árulnának természetesen alkoholmentes verzió is. Lehetne mérges Mikulás is, strórummal, valamint bódító Mikulás, különféle kábítószerekkel töltve. A kombinációk végtelenek, várom a befektetőket.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr522549373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása