2011 wannabe

2011.01.04. 10:47

Veszélyes dolgok ezek, és valamiképp gyerekesek is... Fogadkozni, év elejével, hát erről is megvolt korábban a véleményem, és mint sejthető, nem épp a legfelemelőbbek közé tartozott a dolog.

De! Ez nem jelenti azt, hogy őszbe fajló férfiúi fejemmel ne tehetnék idén egy két olyan nyilvánosság elé tárt ígéretet, amit vagy betartok, és nagyon jó lesz nekem, vagy nem, és akkor meg jól ki lehet röhögni, és bekommentelni, hogy lúzer.

Szóval, az első ilyen a dohányzással kapcsolatos. Perpill az a helyzet, hogy csak buliban van, de akkor nyakló nélkül. Nos, ennek lássuk be, semmi értelme.A tüdőm tisztul, utána kap egy gecinagy sokkot, aztán két napig halál, utána megint tisztul, és megy az egész előlről. Nem azt mondom, hogy mostantól soha nem fogok rágyújtani, de itt az ideje Jánosnak egy kis önfegyelmet tanulnia. A deal tehát a következő: a 2011-es évben maximum három doboz cigit szívhatok el (hogy ez hatvan szál, vagy három doboz, arról később ülésezik a plenáris gyűlés). Nincs kivétel, nincs mismásolás. Ebből az egyiket már most sejtem, hogy az éves karácsonyi bulira tartogatom, a másik kettő még szabad felhasználású. A probléma csak annyi, hogy már most látom a megingató helyzeteket, iszonyat hosszú afterpartykat, baszatós bulikat, elkeseredett pillanatokat, amikor mindent megadnék, csak hogy rágyújtsak (és itt basztam el azzal, hogy közel hat éven keresztül azért elég masszívan ment a cigi). Őszintén megmondom, nem tudom még perpill, hogy ezekkel a szituációkkal mit fogok kezdeni, de valahogy majd megoldom.

Másik az, hogy rendbe kell raknom magam, mert hiába mondják drága 100+-os barátaim, hogy “mitakarszfogynigecóóóhátmégénsemakaroooook”, ez engem nem vigasztal, és a telifosott búvárruhás Carl Cox is egyetért ebben velem. Szóval.itt a motivációs pontnak Edit esküvőjét tűztem ki, és ezzel összhangban ha véget érnek a januári vizsgák, akkor indul az edzés is, és a kitűzött cél a 80-85 kiló júniusra. Ez olyan mínusz tíz százalék, és röhögve (teli szájjal!) teljesíthető. Persze ezzel összhangban le kell mondani arról, hogy bezabáljak két kurva nagy Whoppert közepes krumplival akcióban, dehát valamit valamiért.

A továbbiak inkább a pénzen múlnak, mivel kéne egy jogsi is, kell a szakmai közép angolból, valamint a második, feltehetően spanyol nyelv tanulása (esetleg német?). Persze a diplomának is meg kell lennie, és még van egy két móka, de azokat majd úgyis hozza reményeim szerint a futószalag, a fentebbi két kiemelés amin most a hangsúly van.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr622539008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása