Vasárnapi vallomás

2009.08.02. 12:51

Miközben egy szál gatyában ülök, nyomom a gépet, és literszámra vedelek valami bolero cukormentes szutykot, eljött az idő, hogy néhány komolyabb dolgot megosszak a kedves blogolvasó pub(l)ikummal. Ehhez tegyétek be Dub FX legújabb albumát, ahol most épp szarráfilterezett-űrlény hangon karattyol valamit.

Az első dolog, hogy próbáltam tumblr-t indítani, de nem sikerült. Az edzős kalandokat akartam outsourcolni oda, de valójában semmi értelme, nem arra kitalált a felület, ennyi erővel lehet itt is, sajnos nem tudok betagozódni a magyar mikroblogger társadalomba, csakis a twitteren keresztül (ott viszont annál inkább).

A második, témánál maradva, hogy diéta van, lassan egy hónapja. Ez abban nyilvánul meg, hogy hétközben odafigyelek a napi hat kajára (hétvégén nincs meg a munka okozta kötöttség, aztán a ló is elszabadul - általában az van, hogy kevés a kaja, nem eszek rendesen).Mindemellé a héttől kezdve újra elkezdtünk Márkkal lejárni edzeni, először egy hónapig alapozás, aztán szeptember környékétől belecsapunk a lecsóba jövő tavaszig rendesen; cél a negyvenes jatt.

A diéta másik alapköve az aerob mozgás, azaz 50-60 perc perc folyamatos kb 5,5 km/órás séta (location: Margit-sziget). Mielőtt még túlságosan lebuzizna/leugatna bárki is, hogy futni kell, illetve kardió, jelzem, hogy Arnold alapján, illetve több helyen is ezt olvasva csinálom ezt. Bízom benne, hogy működni, fog, amennyiben nem, akkor fogom magam, és átállok a futásra, de elvileg mennie kell (a leírások, illetve a józan ész alapján is). A jövő héttől amúgy jönnek majd a speciális étkezési és egyéb statisztikák is, bizonyítván, hogy nem kell mindenféle idióta 90-napos és hasonló diéta a siker eléréséhez. Hovatovább a hosszútávú cél úgy átlőni az egész kajálásomat, hogy azéletvitel-szerűen tartható legyen.

Harmadik pont. Jelen pillanatban éppen a Halálcsillag keresztnevű egy terás vinyómat töltöm fel adatokkal (most jön a trükk): amiket még 2006-ban kiírtam dvd-re (kb 60-100 db), azokat másolom vissza, mivel néhányuk a nagy állás közben úgy döntött, hogy akkor eldobálja az adatokat, és így visszaolvastatni sem hajlandók magukat. Így hát próbálom a veszteséget minimalizálni, és ennek fényében mihamarabb visszatérni a merevlemezes archiváláshoz. 2009 baszki.

A forróság nem múlt, de valamit ennem kéne, úgyhogy a borsos-csirkés-gombás ragu kerül sorra. Ezután még némi webes szerkesztgetnivalóm van, aztán jöhet a délutáni ne-tegyünk-semmit project. Kötekedőknek mondanám, hogy az aerob már reggel megvolt, hála az eheti "buli-stop" akciónknak.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr871282989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása