Modoros vendégszereplés

2009.03.17. 07:09

Mindig öröm az egyszeri főszerkesztő úr szívének, ha jó cimborái további világhírnevet szereznek, akkor pedig végképp, ha ezen kolléga konkrétan mtomi, aki hajnalok hajnalán küldte nekem el egy levélben az index főlapos linket. Az író fenyegetést is fűzött a levélhez, miszerint csak akkor ír tovább, ha kiteszem őt is az írók közé nálunk, ami azt hiszem, teljesen jogos kérés.

Elsőre csak kicsiben, a fenti linket van, de megígérem, hogy maholnap megcsinálom, mert az állapot tényleg tarthatatlan. Addig pedig olvassátok a modoros írást ezen a linken.

Update: annyira megrémisztett a fenyegetés, hogy betettem a linket, csak a rohadvány Wordpress valamiért szopat, így elvesztek a plusz sorközök. Ha lesz időm, majd kitalálom miért.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr541174708

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: human hair wigs 2019.02.03. 16:06:14

Guminő, gumipasi, szexállat - Gumibaby

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása