Kilátás a Svábhegyről

2009.02.28. 15:00

Az egyik este ismételten fent jártunk kedvenc vallásos magaslesünkön, és nem is akármiért mentünk oda. Néhány nappal azelőtt leesett egy hatalmas adag hó (mint köztudott, valaki nem találkozott vele?); és gondoltam, érdemes lenne lefotózni a várost. Nos, pechünkre pont aznap kezdett el olvasni, de még így is lettek szép képek.

Elgondolkodtató, hogy a gépem „csak" 14-szeres zoomot tud, mégis egyrészt elláttunk vele röhögve a Vajdahunyad váráig, valamint fönt a hegyen voltak olyan gondatlan emberek, akik azt gondolták, hogy csak mert olyan helyen laknak, ahová alapból nem lát be az ember, ők már el sem húzzák a függönyt. Tudom, gusztustalan dolog kukkolni (valóban...?), de ilyenkor látszik igazán, hogy egy profibb géppel, nagy zoomobival durván jól lehetett volna lesegetni be ide-oda-amoda. Szóval a tanulság: mindig húzzatok este sötétítőfüggönyt, ha olyat szeretnének csinálni, amit nem akartok a neten viszontlátni. Mindig jöhet, egy hozzám hasonló beteg állat, aki még technofil is, aztán jajj nektek.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr441174702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása