Like old times

2009.02.20. 10:00

Gabesz még a múlt pénteken mondta, az eléggé lehúzós hangulatú Hársfa étterem meg bár meg miafasz-beli buliban, hogy jövő szerdára ne csináljak más programot, mert náluk leszünk. Mondom fasza, ezt felírjuk. Aznap este hazaértem, edzés, kaja, és bár elég fáradt voltam, mégis útra keltem. És az utóbbi idők egyik legjobb hangulatú kis összejövetelébe érkeztem. 

Amikor megérkeztem dboxyval, fogadtak a Dobrosi fivérek, (ka)kisdani, és Taszika; majd jöttek szépen a többiek is. Összesen nem voltunk sokan, kábé tízen, ha lehettünk (mert sokan nem tolták el magukat, ejj), de ez sem akadályozott meg bennünket a jó hangulatban. Gabesz főzött paprikás krumplit (ez de jó lett, friss kenyérrel, rá is dupláztam), majd az este további részét remek vörösborok fogyasztásával töltöttük. Meg persze iszonytató faszkodással, nehogy már valaki azt higgye, hogy ez ilyen úriemberek társasága volt. 

Sajnos fotó csak egy készült, az is dboxy szifonjával, élesben kiküldve a Facebookra. A videót meg lentebb értékeljétek, ilyenekkel zsibbasztották az agyam (mementó egyben arra is, hogy még nekem is lehet újat mutatni). 

Nem maradtunk sokáig, kábé hajnali egy fele indultunk is haza, mégis ilyenkor tudja az ember, hogy kik azok az értékes emberek, akikkel együtt lehúzott hat évet, és még ezután is bármikor összejövünk, az ilyen hangulatban telik. És megkockáztatom, amit már eddig is tudtunk a gimnázium végeztével, hogy ez egy életre szól. 

A post kissé szentimentálisabb jellege annak köszönhető, hogy az író is csak ember, és a sok hétköznapi szar mellett jólesik néha valódi jó barátok közé csöppenni.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr751174698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

talger 2009.02.20. 17:25:22

kösz hogy időben szóltatok...

speed · http://azutolsoejjel.hu 2009.02.21. 00:34:32

aszittem h gabi/marcika kozul vmelyik szolt Nkd is...
süti beállítások módosítása