Clint Mansell - Dead reckoning

2009.02.15. 21:21

Nem tudom ki emlékszik még a 2006-os év egyik méltatlanul elfeledett filmjére, a Smokin Aces-re. Nem elég, hogy Ryan Reynolds (is the man) játszott benne olyan színészekkel karöltve, mint Ray Liotta, Ben Affleck, Andy Garcia, Common, vagy épp Jeremy Piven; még a zenéjéhez is sikerült megszerezni Clint Mansellt. Róla pedig azt hiszem, épp eleget tudtok, ha pedig nem, akkor irány az internet, és az archívum. 

Egy zenét mutatnék tőle ma is, először csak simán, mivel nem tudom, ki látta, és ki nem a filmet. Nos, már ez is nagyot üt, de ha kellőképp bátrak vagyunk, nézzük csak meg a post végén lévőt - benne van a legjobb filmbefejezésekben, annyi biztos. 

A héten nem volt túl sok írás, mégpedig a többszörös elfoglaltság miatt. A munkahelyemen a jövő héttől új pozícióba kerülök, ehhez kapcsolódóan volt egy assessment center is, valamint a jatt50 programmal is küzdök, hol a fáradtság, hol pedig a kajálás terén. 

Mindemellett igyekszem bebiztosítani azt, hogy a jövő héttől kezdve ismét napi szinten érdekes és hasznos történetekkel szolgáljunk itt a blog hasábjain, tehát nemsokára készüljetek vissza, ujjakat melegíteni az RSS olvasón (link jobbra), mivel hamarosan ismét támadunk. 

Most pedig a már korábban említett SPOILERES!!! videó, a Smokin Aces vége.

https://www.youtube.com/watch?v=yicdXBl021w


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr941174694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vikk, a nővér 2009.02.15. 23:11:21

Én ezt már réééég láttam :P mármint a filmet.
süti beállítások módosítása