Nightrun part two

2009.01.07. 07:00

Hírt adtunk a karácsony előtti forraltborozásról, ugye? Nos, utána kimentünk a Tescoba, amiről a videó még mindig itt pihen a nyersanyagok közt... de a visszafelé utat valamiért előrevettem (talán azért, mert kevesebb munka volt vele), és egy remek zene alávágásával megmutatnám, hogy milyen volt akkor az út hazafelé. 

Indultunk a BAH csomóponttól, lejöttünk a Hegyalján, Erzsébet-híd, Kossuth Lajos utca, Dohány utca. Gyors videó, gyors zene, genuine speed. Talán hamarosan az eleje is meglesz, ahol a Kosztoson gyönyörködünk a fényekben, felmegyünk Közép-Európa legnagyobb körfelüljárójára (melyet tudjuk, ki épített...), és a Tuskó parkolójában beszélgetünk a karácsony szelleméről. Addig is, kicsit megkésve bár, de átnyújtanám ezt.

Nightrun (BAH 2 Tobacco str.) from Jason Bourne on Vimeo.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr191174665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása