A forralt bor története

2008.12.24. 13:16

Hétfőn este Tüsivel az az ötletünk támadt, hogy jó konyhamester módjára főzünk valamit. No, nem kell valami hatalmas dologra gondolni, a forralt borra esett a választásunk, mivel otthon már alapból volt két bontott üveg, és ehhez még vettünk is néhányat. A hozzávalók listája ezen felül nem túl nagy, hiszen kell hozzá forralt bor fűszer, szegfűszeg, illetve cukor. A neten is lehet receptet találni, de amúgy ízlésre bőven jól eltalálható. 

Az eseményről videó is készült, melyet mintegy karácsonyi ajándékként szeretnénk Nektek prezentálni. A történethez hozzátartozik, hogy mindezek után még Putyival kimentünk a Tuskóba, ahonnan hazaérve hajnali fél négyig vágtam ezt a szart a videót, és a renderelés közben aludtam be... Reggel égő villany, kész videó fogadott, és miután ki tudtam nyitni a szememet, rögtön küldtem is fel a netre... szóval íme!

Hétfő esti forraltborozás from Jason Bourne on Vimeo.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr51174647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nightrun part two · http://azutolsoejjel.hu/2009/01/07/nightrun-part-two/ 2009.01.07. 07:00:13

[...] adtunk a karácsony előtti forraltborozásról, ugye? Nos, utána kimentünk a Tescoba, amiről a videó még mindig itt pihen a nyersanyagok [...]
süti beállítások módosítása