Talma 2008 - idény vége

2008.10.28. 22:00

Sajnos Talmácsi Gábor nem ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2008-as utolsó futamán, a Valenciai Nagydíjon. A magyar versenyző a futam elején kénytelen volt feladni a versenyt egy törött váltókar miatt.

Az utolsó futamot Simone Corsi nyerte, így ő lett a második a világbajnoki pontversenyben. Talma az összetett harmadik helyen végzett a 125 cc kategóriában. Gratulálunk hozzá!

Gábor a futamot követően átvette a bronzérmét, részt vett az Aspar Team hagyományos évadzáró vacsoráján, majd hétfőn reggel már a jövő évi, 250 cc-s motorját próbálgatta.

Nekem elsőre kicsit furcsa volt nagyobb motoron látni kedvencünket, de elmondása szerint nagyon élvezte az edzést az új versenygéppel. Kíváncsian várjuk az új évadot, és ha minden igaz 2009-től már Magyarországon is száguldhatnak a motorosok. :)


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr271174609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása