Helyzetjelentés

2008.10.19. 19:49

Vasárnap este, fürdőlepedő, Armin van Buuren, A State Of Trance. Erről a hétről kábé négy olyan témám maradt, amit most fogok megírni, és kirakni. Egyszerűen nem volt időm, ha meg volt, akkor erőm nem. Vagy olyan volt, mint az elmúlt egy óra, amikor is Hópihével szoptam, már megint. Nagyon úgy néz ki, hogy nem tudom megúszni a dupla 500-as vinyóvásárlást, no kiddin. 

Ha mindez túl kevés lenne, akkor a postírás után, melyet úgy fél tízre szándékozok befejezni, még a mostani hét sorozatrészeit is valahogy be kéne tűzni a napirendbe. Heroes, House PB tuti, azonfelül bónusz. Ja és persze Dexter is, poor Freebo. 

A legvégére pedig, hogy ne maradjatok néznivaló nélkül, itt van Tom Cruise hatalmas tánca, az amúgy kurva jó Tropic Thunderből.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr401174592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása