Gibson’s XXL

2008.10.16. 10:00

Komáromban, a termálfürdő közelében eddig ehettünk pizzát illetve bemehettünk a cukrászdába egy fagyira vagy süteményre, de eddig nem volt egy valamirevaló hamburgeres sem.

Most ez szerencsére megváltozott a Gibson's XXL megnyitásával, ahol óriás hamburgerekkel várják az éhes szájakat.

Mi is gyakran betérünk egy üdítőre és valami finomságra. (Nem mellesleg azért mert, az egyik barátosném itt dolgozik :) )

Itt mindenki megtalálja a neki való ételt a többféle hamburgertől elkezdve, a hotdogokon át a sültekig.

Én a sajtos-kukoricás hambira esküszöm, nekem ez jött be eddig a legjobban. De egyszerre legalább kettő csússzon le a gyomorba!

A nagy étvágyúaknak ajánlanám a névadó hamburgert, a Gibson's XXL-t. Mikoris a 20 cm magas és félkilós zsömlébe belepakolnak apait-anyait: dupla marhahúspogácsát, dupla füstölt sajtot, ropogós bacon szalonnát, zöldségeket, ropogós jalapeno paprikát és ínycsiklandozó dijoni mustárt is.

Aki nem barátja a hamburgernek, az sem marad éhen. Melegszendvicset vagy roppanós virslit és debrecenit is választhat a kínálatból. Ettem akkora sonkás melegszendvicset a minap, hogy nem fért rá a tálcára. Atom volt!

Ha valaki főételt szeretne, a lányok szívesen sütnek ki csirkemellet és/vagy -szárnyat. Rántva kínálják a sajtot, a hagymakarikákat és a mozzarellarudakat. A rántott camamberthez pedig elengedhetetlen az áfonyalekvár. De görögsalátát és paradicsomsalátát is kaphatsz semmi perc alatt.

Többféle hotdog színesíti a kínálatot, amik között Kemény Tomi barátom megtalálta a favoritot a Yankees extrában (Hotdog pirított hagymával a tetején - nice).

Az ínyencek vadlazacot és a rántott tőkehalat is választhatnak, a no.1 pikáns ízt pedig a sajtos-chilis sajtgolyók biztosítják.

Az ételek után érdemes megkóstolni a valamelyik kávé-költeményt, de csak akkor, ha még van egy kis szabad kapacitás a gyomrunkban.

A legjobb, hogy a hely közvetlenül a strand mellett helyezkedik el, így betevőnkhöz a medence és az utca felől is hozzájuthatunk.

Elsősorban azoknak ajánlom a helyet, akik szeretik a jó nagy falatokat, és az éhségüket hamburger halommal szeretnék csillapítani!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr151174589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása