Az Entourage (magyarul Törtetők, releváns írásom erre) már megint egy totál elszállt, és nem konvencionális epizóddal lepett meg minket, magyar sorozatjunkiekat. Az oké, hogy sokszor eddig is elpattant néhány füves cigi, de ami az ötödik évad ötödik epizódjában volt, na az odatett. Az alapszitu szerint Vince-nek döntenie kell egy film kapcsán, hogy elvállalja-e, mire Drama azt tanácsolja, menjenek ki a Joshua Treehez, és begombázva, egy spirituális utazás keretein belül döntsenek a kérdésről. 

Amit a sivatagban levágnak, egyrészt iszonyat vicces, másrészt pedig megint nem megszokott, hogy egy amerikai sorozatban ilyen nyíltan mutassanak be drogfogyasztást (a Weeds-et, és társait most nem ideértve). Az évad mindenesetre jól halad, eddig nagyon bejön, úgyhogy mindenkinek javaslom ezt a 22 perces heti feelgood adagot. 

A webes jelenlét is erős, folyamatos friss infók, podcastek, videók, a music creditek is fenn vannak, úgyhogy gyerünk, essetek neki!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr871174583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása