Bankkártyák

2008.10.09. 11:59

Újabb fantasztikus napon vagyunk túl! Már másodszor járok pórul rövid időn belül korunk nagy találmányával, a credit card-dal. Előző post itt.

Tegnap miután megebédeltünk, a Ferenciek terén lévő IBUSZ iroda felé vettem volna az irányt, hogy megvegyem a szombati Magyarország-Albánia meccsre a jegyeket. Előtte azonban pénzt kellett levennem valahol. Itt jött a fekete leves.

Szopóroller part I. Ahogy odaléptem a Vásárcsarnokkal szembeni Burger King-nél az automatához, az galád módon elvette a kártyámat! Nem kérdezett semmit, nem kért PIN kódot, és életjelet se mutatott arra, hogy érzékelte a kártyát. Csak nyomta tovább a hülye reklámokat a képernyőn. Ennek úgy néz ki búcsút inthetek... Most mi legyen?

Felhívtam az automata oldalán található számot. Ügyintéző próbált segíteni, de nem vezetett eredményre. Egy másik kártyával próbáltuk jobb belátásra bírni a masinát, de hősiesen ellenállt támadásunknak. A vége az lett, hogy a kártyámat letiltattam, 10 napon belül kapok másikat. Hurrá, de ettől pénzem továbbra se volt!

 

 

Még szerencse, hogy Géza épp velem volt, ugyanis ő is jön szombaton tombolni a Puskás Ferenc stadionba. Nála volt kápé, megveszi egyben mindegyikünknek a ticketteket és ok lesz a buli.

Elindultunk a Váci utcán, hogy beszerezzük a 3 jegyet, 1000 Ft-os áron. Ugyanis az MLSZ közleménye szerint az első 10.000 jegyhez ennyiért juthatunk hozzá. (6000 kelt el tegnapig).

Odaértünk. Itt jött a szopóroller part II. Az IBUSZ-ban semmit nem tudnak a kedvezményről, ők az eredetileg meghirdetett áron adják a jegyeket.

Próbáltam győzködni a nőt, hogy ez hétfőtől nem így van, de nem hitt nekem. Illetve ők semmiféle információt nem kaptak. Mutatta, hogy még ha akarná, se tudná megváltoztatni az értékeket a gépben. Fasza!

Hát szomorúan vettük tudomásul, hogy már megint átvágják a jónépet! De azért a jegyünk meglett, és szombaton töretlen lelkesedéssel megyünk ki a meccsre!

Csak pénzemhez nem tudok hozzáférni egy darabig...

 

Úgyhogy a felajánlásokat várom, illetve elhatároztam, hogy ezentúl bankkártyákat fogok gyűjteni! :D


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr921174578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása