Celeb vagyok, ments ki innen!

2008.10.07. 10:00

Ezt is megértük! Elindult Magyarország újabb fantasztikus reality show-ja az egyik bulvárcsatornán. A szereplőket elrepítették Argentína őserdejébe, hogy röpke pár millióért bírják ki egymást 3 hétig.

Nekem már a címmel bajom van! Mi az, hogy celeb??? Szívesen használják mostanában az ilyen divatból átvett szavakat, pedig sokak még a szó jelentésével sincsenek tisztában!

Plusz kit hívunk Magyarországon celebnek? Mert ennyi erővel a szomszéd Józsi bácsi is az, ha benne volt a Kék fény műsorában '97 tavaszán. Na mindegy!

 

 

Szóval a szereplők:

- Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője (meg hát!)

- Horváth Éva, a Cool TV műsorvezetője (őt is!)

- Falusi Mariann, a Pa-dö-dőből

- Soma mamagésa (hihetetlen, hogy még mindig mutogatják a TV-ben)

- Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztője

- Bárdosi Sándor, birkózó

- Benkő Dániel, lantművész (ő fogalmam sincs, mit keres itt)

- Czene Attila, olimpiai bajnok úszónk

- Mark, popénekes

és az ország Gáspár Győzikéje.

 

Érdekes lesz, hogy fogják kibírni egymást, meg ugye a környezetet. Lehet 1 hét múlva valaki már az éhhalál szélén lesz, mások pedig szóba se állnak egymással.

Én biztos nem mennék el, ha teletömnék a zsebemet, akkor se! De azért becsülöm őket, hogy bevállalták, hogy szembe nézzenek a félelmeikkel!

Bármilyen állattal összefuthatnak a szabad ég alatt, az időjárás kiszámíthatatlan, tisztálkodni pedig csak a patakban lehet. Persze naponta csinálj meg 1-2 okos feladatot, amiben kígyó, béka, krokodil, madárpók, dögkeselyű szerepel. Plusz a néző is kap lehetőséget, hogy a műsor részese legyen. Sms-ben küldje el, kit szívassanak meg legközelebb. Hurrá!

(Többek megint nem tudják majd fizetni a telefonszámlát, de a csatornának úgyis bejön a dolog... Mindenki nézni fogja, ahogy én is!)

 

Amit még nem mondtam, hogy a két műsorvezető a helyszínen Sebestyén Balázs és Vadon János. Nekem elsőre jól adják elő a dolgot! Illetve a hírek szerint Lilu lesz még itthon a stúdióban.

Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr871174573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása