Mazsola Kantin - Restaurant Day, 2013 február
2013.02.18. 11:21
Az éttermi napok idei első felvonásában a Mazsola Kantinba látogattunk ki, amelyről legutóbb sajnálatos módon lecsúsztunk - de nem most!
A Lehel utcai Rush Loft aljába érve már olyan 10-15-en várakoztak, a raklapokból összeállított főzőpult másik oldalán pedig Sándor és Anna várakoztak, előbbi a kolbászos részleggel, utóbbi pedig a vegetáriánus cuccokkal, kolbász dióból, leves, és hambi kínálattal.
Némi energetikai problémamegoldás után (kifolyt az amper) turbóra kapcsolódott a kolbászsütés is, volt sima angol, valamint merguez, almás-hagymás, vagy paprikás-hagymás körettel, bagettben.
Én természetesen nem éreztem úgy, hogy valami elbaszott Coelho regény főszereplője lennék, így maradtam az előbbi verziónál, ami alaphangon is nagyon finom volt, de amikor megcsapattam némi szósszal, meg az extradurván csípős mustárral (ami kb árban annyi a British Storeban, mint bármely, ezerszer gyengébb itthoni); szóval akkor aztán végképp elszabadult az ízkavalkád.
Mi dél felé voltunk, akkor az emberek már kezdtek szépen gyülekezni, de gyorsan ment a sütés, úgyhogy mindenkinek jutott kaja.
Csillagos ötös a Mazsola Kantinnak, ha lesz legközelebb, újra találkozunk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.