Meki marketing

2011.04.12. 07:01

A McDonald's új ajánlatát pont múlt csütörtökön láttam, pechemre pont azelőtt, hogy az egész éjszakát vidám "böe-böe" hangok kiadásával töltöttem volna. Mindenesetre az már akkor is nyilvánvaló volt, hogy kicsit kilépett az Aranykapu étterem a kereteiből. Egyrészt ennyire Magyarország specifikus-ajánlat mostanában nem volt, legalábbis én nem emlékszem rá.

Másrészt továbbmentek a promócióban is, és lőttek néhány közepesen vicces tematikus videót - nyilván nem szállhatnak el, mert azért mégis csak vigyázniuk kell az ázsiójukra, és valami totál rottyon a vidéki konyhában készkedés nem fér fele az imidzsbe. Mindenesetre csekkoljátok le, mert jópofa, én meg remélem előbb-utóbb meg tudom kóstolni a szendvicseket, főleg a miniatűr lángos érdekel, mely hallatán TJ csak annyit kérdezett: vajon mennyi olaj van benne?


Szerző: Jancsa Jani

Szólj hozzá!

Címkék: meki

A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr832803723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása