Bivalyok a házban

2011.03.01. 10:27

Eléggé elszabadult a buli. Persze ebben annak is része volt, hogy a krém levonult a Sellőbe (ahol ha már jártál, a Főnök mindig lekezel veled, fantasztikus), és elkezdett fogyasztani. Csak a régi motorosok, meghívásos alapon, semmi hányós-vécén elalvós-lemming bagázs. A szabályok adottak voltak: meg kell inni öt Bivalyt, ami tekintve, hogy 6,5% csak hangzásra egyszerű. Nem véletlenül kapta az akció a Bivalypróba nevet.



Bajok az elején még nem történtek, csak amikor előhúzták Fluor - Mizu című számát a tarsolyból, melyet a technológiai fejlődés, és a korlátlan mobilinternet révén a telefonról is le lehetett játszani. Sokszor. Volt aki bemutatta, mit csinál a rák, volt, aki ezt videóra vette.

Egyes elemek úgy döntöttek, hogy ők most dobálnak, így kötött ki egy két öngyújtó a sörökben (persze a többieknek sem kellett kétszer mondani, de legalább a pulóverre most nem került nyolc csomó, és nem lett beletömve egy üres söröskorsóba, mint a múltkor). A szabálykönyv első kiadását is meg kellett rágni, de ki tudja, milyen okból kifolyólag. Később aztán a második szabálykönyv is hasonló sorsra jutott, szerencsére a fényképek élénken őrzik emlékét.



Amikor a pincércsaj kérdi meg az egyik próbázótól, hogy nem-e zavarja a cigi a sörében, az már jelent valamit. Később kiderült, hogy az egyetlen hölgy résztvevőnek a cigisdobozában lapult a második számú szabálykönyv, kissé nyálasan, a cigiket átitatva. Bolond világ!

Mikor úgy döntöttek, elhagyják a helyszínt, jött velük egy bivaly is az egyik próbázó kabátujjában, kár, hogy később ez kifolyt. Persze ugyanezen próbázó a táskáját otthagyta, így amikor visszament érte, a pultos csaj már nagyon jól tudta, mit keres. Persze az csak másnap derült ki, hogy a mekiből “nála maradt” a várjál-mindjárt-érkezik-a-szendvicsed tábla, csiptetőstül.



További intézkedésig a Buffalo Committee visszavonul.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr912674225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása