Bodzás Fütyülős limonádé

2011.02.25. 08:47

Alkoholos ital koffeinnel? Elbasztam egy tálat, tele májjal, laskagombával, zöldpaprikával, paradicsommal, sajttal, tejföllel a tetején, csak megérdemlek ennyit, ha már nincs vacsorám. Dinner isn’t served bitches!



Ez kérem a Zwack válasza az USA-ban betiltott Four Loko-ra. Van benne koffein, a regular 32/100-at úgy üti, mint egyszeri S/M úrnő a büntetésre vágyó sales account seggét. Taurin nincs benne, ne is keressétek, a Ford Taurusban is több van, de komolyan. Bodzaszirup sincs, almasűrítmény an(n)ál inkább, meg aromák.

Először, ha belekortyolunk, jön a bodzaíz, majd a kimenet keserű, valószínűleg ezen osztozik a pálinka (nem tudjuk meg milyen gyümölcsből), a finomszesz (akkor mennyi pálinka lehet benne...), és a koffein. Itt bizony a tutti-frutti íz nem segít, kíméletlenül húzza össze a szánkat, de örüljünk, hogy nem a hátsónkat bünteti...



A doboza elég dizájnos, valószínűleg a Flyertervezők Nemzetközi Szervezete összetalálkozott  a Magyar Népmesék szabadkezi rajzológárdájával, majd megittak fejenkent 25 ilyet, és aztán lett a doboz. Mondjuk hogy a koffein+alkohol+bodza mellé minek jön még a limonádé, azt végképp nem értem, de kell valami rejtélyesség is. Most pedig azt hiszem, megeszek egy lépcsőházat. It’s good for me.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr492688425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sompalinka · http://sompalinka.blog.hu/ 2011.02.25. 15:37:04

Csak nézek, bambán nézek...ez nem más, mint tömegpusztító fegyver, és hát egyben katasztrófa!
süti beállítások módosítása