Mint az kiderült, Hype Williams az egyik kedvenc videókliprendezőm, noha idáig sokat nem is tudtam a nevéhez kötni, csak annyit mondtam, hogy "hát ez kurvajó". Pár napja megjelent Kanye + Rihanna (tejóéghogynézkiavideóban) + Kid Cudi = All of the lights, és ez indított el a Wikipedia felé, hogy akkor nézzünk csak bele a mester munkáiba. Lentebb néhány, ebből kitalálható hogy mely stíluselemek jönnek be nekem a leginkább (iszonyat jó és hangulatos helyszínek, dögös csajok, zene ütemére történő kurvagyors vágás). És persze a hip-hop, mert hiába a sok techno, house, meg egyéb zene és buli, azért nem leszünk hűtlenek. Hallgassátok sok szeretettel.

A végére pedig köszönöm a Youtubenak, hogy már embeddeléskor lehet választani, hogy mekkora méretben jöjjön át a videó (vagy sablonokból, vagy kézzel megadva), jelentős segítség ez az egyszeri bloggernek. Ja és beugrott ide egy Diddy, de tegyétek a szívetekre a kezeteket: ti kihagytátok volna?


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr152681225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása