Goodbye happy days

2011.02.01. 07:23

A burzsujságnak és a féktelen zabálásoknak is egyszer el kell, hogy jöjjön a vége, és mikor máskor, ha nem az év első hónapjának az utolsó napján. Először is indítottam a képen látható chipsszel, ami reményeim szerint az utolsó általam vásárolt zacskó volt (pizzákkal, ropogtatnivalókkal, gyorskajával, és minden hasonló szarral egyetemben). Ehhez pattintottam az aktuális kedvenc Burn Juiced Energy nevezetű italát, ami iszonyat finom, szerintem ízben a legjobb a piacon mostanság.



Természetesen mindez nem volt elég, és meg kellett mutatnom, hogy nem kell APR-nek lenned ahhoz, hogy  Leroy Expressből rendelj, tehát beugrott még egy tál marcipános eperkrémleves mandulás túrógombóccal, és egy chilli con carne tortillachipsszel, fokhagymás tejföllel és cheddar sajttal. Nos, ez utóbbi adag úgy ki is ütött, hogy aztán be is aludtam, de az már más kérdés. A leves finom volt nagyon, a chilli is, de semmi leutánozhatatlan, semelyik része, szóval ez is tipikusan az én itthon feleennyiből megcsinálok kétszer ekkora adagot.



A konklúzió pedig? A februári hónap annak lesz a tesztidőszaka, hogy megpróbálunk normálisan kajálni, és a fentebbi tiltólista érvényben van, néhány kiegészítéssel: délután már annyira nem kéne kenyeret, és egyéb péksüteményeket fogyasztani, valamint a tésztákkal is óvatosan, szintúgy mint a cukros üdítőkkel (bár ilyenek most sem nagyon iszom). Figyelem: ez még nem diéta, csak normalizálás. Utóbbi olyan április környékén fog indulni, két hónap próbaüzem után.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr462629597

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - SZÍNDIÉTA 2011.02.06. 10:58:34

Ó, igen, ismerem a szó valódi jelentését: speciális fogyókúra, amely a különféle színű ételek elfogyasztásán alapul (ezek szerint vannak alkalmas színű és kedvezőtlen hatású, ezért mellőzendő színű eledelek), nem is hökkenek meg, ha a kifejezéssel talá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. D 2011.02.02. 13:12:49

egy dolog jutott eszembe:
..amit már meg(t)ettél egyszer, azt hiába bánod,
adok tanácsot neked, ha a piámat állod..
süti beállítások módosítása