Karácsony 2009

2009.12.24. 13:08

Habár már nincsenek ilyen drasztikus megfogalmazásaim mint néhány éve, azért a helyzet korántsem cizellált. December 24, háromnegyed egy, de karácsonyi hangulatom az még mindig nincs, pedig az Ambi-Pur Winter Woodland Fűszeres és Ünnepi már rég az aljzatban figyel max fokozaton. Egyedül vagyok, az egész penthouse az enyém, ha akarnék a helikopterleszállóra is kifekhetnék, max a U.N.I.V.E.R.S.E. műhold láthatna, de ott meg kit érdekelnék.

Valljuk be mostanra eltűnt a karácsony. Bár nem mondanám magam céges bérrabszolgának, az elmúlt másfél hétben sokszor késő estig melóztam, különböző bérhekkelési kérelmek jöttek Dániától kezdve mindenhonnan, és ennek a fáradtságát a mai napig sem tudtam kipihenni. A szobámban bár nincs rendetlenség, de rendnek sem mondanám. Ma eddig csak édességet és sajtos pop-cornt ettem. Egy szó tökéletesen fedi az egész normális és mátrix-beli tevékenységemet: unottság.

Elvileg most boldognak kéne lenni, meg szeretni, meg ilyenek. Hát, annyit legalább elértünk, hogy már nem utálkozom az ünnep miatt, ami azért nagy szó. Mindemellett megpróbálom az egészből a lehető legnagyobb hasznot húzni, és akkor legalább pihenni, zabálni (ó, a karácsonyi menüm holnap, tetszeni fog, azt garantálom), és hasonlók. Talán még magamat is sikerül egy kicsit rendberakni.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr761620421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása