Vasárnap esti fogfájás

2009.10.04. 21:56

Szóval, hogy mi van most. A tömegek ezrei kérdezgetik rémülten: mi történt speed barátunkkal, hová veszett el az internet rengetegében. Büszkén jelentem, hogy múlt hét elején elkezdett jönni a bölcsességfogam, és a tömegek unszolására végül elmentem fogorvoshoz. A fogorvosnál (amúgy teljesen korrekt és gyors módon) megjártam a betegfelvétel-ambulancia-röntgen-ambulancia kört, kaptam valami jódozott gézes szart a fogamhoz, és akkor uram, naponta találkozunk. Persze, feltéve, ha aztán pénteken nem mennénk team buildingre (erről hamarosan).

A helyzet jelenleg az, hogy élni alig van kedvem, félnapokat átalszom, az étvágyam a béka segge alatt (tömegnövelés rulez), szóval ha így folytatom borítékolhatóan beköszön hamarosan valami jó kis betegség is (értsd: kurvára le van gyengülve a szervezetem). Hétfő reggel kezdem a napom ismét a Mária utcában, szóval megpróbálok valami információt szerezni, illetve ezt agézdarabozást elhagyni, mert ha megint megtúrja ott a gyulladást én visítok.

Ez az egyik fele (az igazolható) a hiányzásomnak. A másik a szokásos lustaság, ami viszont önképzés nélkül nem lesz legyőzhető, tehát a következő fog történni. Egyik következő postba kirakom majd a terveimet mondjuk a következő fél-háromnegyed évre, majd azokat jövő nyár elején előveszem, és megnézzük, mint sikerült Mr. Johnnynak elérnie. Lehet nem ez a minőségi blogging, de jelen pillanatban a közfigyelmet kell motivációs és fegyelmező eszközként felhasználnom, mert amit közel 6-8 hónapja művelek az kritikán aluli, és magamhoz méltatlan.Gentlemen the show has just begun.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr961427812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása