Idegbaj

2009.02.11. 22:24

A ma esti postot nem Wordben írom, hanem egyenes ide a Wordpressbe, szeretünk veszélyesen élni. A probléma a következő. A szobámban a gázkonvektornak elromlott a termosztátja, vagy mi a fasza, és ez annyit tesz, hogy akármennyire is kihűl a szoba, nem fogja érzékelni, és felfűteni a megfelelő hőmérsékletre. Nyáron ez nem is gond, hiszen nem fűtünk baszd meg, de télen előfordulhatnak vele problémák, főleg a hidegebb éjszakákon. Két megoldás van. Egy: nem csinálok semmit, lefekvés előtt felfingatom vele a szobát, aztán lekapcs. Reggelre, az eltelt 6-7 óra alatt a szoba lehűl, és én vagy már éjszaka megfázom, mert azt képzelem, hogy kurva jó idő van, és kitakarózom; vagy pedig reggel az ébredésnél lesz egy olyan sokk, amelyhez képest Schwarzinak a Predatorokkal való találkozása kutyának a fasza volt. Scenario Zwei: éjszakára bekapcsolva marad, de így meg reggel olyan lesz a hangulat, mintha egy svéd szaunában töltöttem volna az éjszakát. Nyilvánvalóan a kettes megoldás játszik, mivel így se nem fázunk meg, és reggel sem lesz a kelés a lét elviselhetetlen fájdalmával egyenértékű. Case solved.

A másik az, hogy baszottmód kezdek lemerülni, kifáradni, satöbbi. Azt hiszem, két és fél éve a leghosszabb pihenésem az az öt nap volt, amit most karácsonykor töltöttem el itthon (na jó, tavaly is lehet volt hasonló, de a lényeget értsétek). Persze ilyenkor is mi volt, menni ide, oda, amoda, a saját dolgaim meg álltak, mint Rocco fasza. Haladnak ugyan előre a dolgok szépen sorjában, de mégis közben elbaszottul kelek, és ugyanígy fekszem. A kettő közt meg el tudjátok képzelni. Ha nem lesz valami, vészes hamarsággal ki fogok fordulni önmagamból, és eközben lenyelem a saját fejem, mint a nyúl a Fear and loathing...-ban.

Lekváros fakap, bő nyállal, deep throat edition.


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr661174693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása