Kint és bent

2008.12.29. 16:00

Ha nem vettétek volna észre, elárulom hogy olyan hideg van odakint, mint a háborús filmekben. Ez egyrészt jó, mert már fel akarnám húzni a korcsolyát a lábamra, másrészt pedig még mindig nincs tél feelingem a hó hiánya miatt. Csak szimplán fázom!

Úgyhogy ha valaki tud valami jó helyet, vagy van szabad pár órája, akkor egy koripálya látogatást szívesen beiktatnék a napirendembe!

A másik dolog, amiről írni akartam, hogy kaptam egy puzzle-t karácsonyra, ami rögtön 2 az 1ben! A régi világtérképet ábrázolja 1665ből. Valahogy így néz ki:

Szóval most idebent ezt rakosgatom össze és nagyon elvagyok vele! Nem szoktam ennyit szórakozni dolgokkal, de ez nagyon tetszik! 2 x 500db, még csak az elsőnél járok. Jelenleg nincs meg a keret 2 darabja, de alakul a forma és még hiányoznak részek. Ha kész lesz, szépen bekereteztetjük és kitesszük a falra. Jól fog mutatni! Ha meg hiányzik egy darab is, beperelem a gyártót! :D


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr981174657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása