Krisztmesz-túra 2008

2008.12.25. 22:16

Ott kezdeném, hogy az évvégi hajtásban idő híjján elmaradtak postjaim, de most már megérdemelt pihenőmet töltöm és csak január 5-én állok újra munkába. Így gondoltam megfogalmazom a közelmúlt eseményeit.

Már szinte hagyomány a baráti körömben, hogy december 23-án elindulunk egy úgynevezett Krisztmesz -túrára. De nevezhetjük sorompótól sorompóig akciónak is! Azt hiszem negyedik éve, hogy kitaláltuk ez a karacsony előtti utolsó közös bulit.

Ez annyit takar, hogy egy éjszaka alatt meglátogatjuk azokat a vendéglátóipari egységeket, (amelyeket amúgy egész évben folyamatosan) és boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek miközben szomjunkat oltjuk többféle itallal.

A kezdet - középen Kemény, pirosban öcsém, feketében én vagyok

Idén Kemény Tomitól indultunk Puskin vodkával, felszedtük Bazsát majd hozzánk érve előmelegítettük a gyomrunkat egy ízletes Fütyülős barackpálinkával. Még töltöttünk a laposüvegbe is, hogy ne fázzunk meg út közben. Gabi már várt minket az első találkozási ponton, majd pár vörösboros kóla elfogyasztása után közösen továbbálltunk.

Elértük a célt. Zenegép megszór, poharak töltve. Buli megindult 1000rel. Norbi később ért oda, de igyekezett behozni lemaradását.

Én 2kor döntöttem úgy, hogy elég volt a jóból 3 körül értem haza. A többiek még tovább mentek a harmadik helyre is, így valamikor hajnalban ért véget a túra.

Balról: Gabi, Bazsa, Kemény és jómagam - már az este bennünk van rendesen

Másnap ugye karácsonyra ébredvén díszítés, ajándékozás... stb. Kemény még délután se volt képben, ezt egy Bazsának címzett írásból bizonyítani tudom, aki közben éppen a fát cipelte hazafelé. Gabinál pedig szinte már megszokott, hogy másnaposan várja a szentestét. Szinte látom, hogy idén is intenzíven kivette mindenki a részét a fa feldíszítéséből! :D

De mi baj lehet?! Jövőre se szakítjuk meg a hagyományokat!


A bejegyzés trackback címe:

https://utolsoejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr871174649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása